martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una dona dóna a llum en la seua casa d’Aldaia ajudada pel seu marit assistit telefònicament per un metge

El nadó, una xiqueta, i la mare es troben bé i romanen ingressades en planta de l'Hospital de Manises.

Una dona de 36 anys ha donat a llum este dimarts en la seua casa d’Aldaia (València), ajudada pel seu marit al qual ha assistit telefònicament un metge del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). El nadó, una xiqueta, i la mare es troben bé i romanen ingressades en planta de l’Hospital de Manises.

El metge va assistir al part per telèfon, donant indicacions al marit de la partera, embarassada de 39 setmanes i en la seua segona gestació, segons ha informat el CICU en un comunicat.

L’avís va entrar a les 14.00 hores al CICU per a alertar que la dona s’havia posat de part en el seu domicili, en el municipi d’Aldaia. Amb ella es trobava amb el seu marit, amb qui ha contactat per telèfon un metge coordinador, qui li ha estat donant les indicacions oportunes per a l’arribada del segon fill de la parella.

La dona, amb aquestes assistències, ha donat a llum una xiqueta, a qui el pare ha atés amb les indicacions que li proporcionava el doctor fins a l’arribada a la casa dels serveis mèdics.

Fins a l’habitatge s’ha mobilitzat una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l’equip mèdic del qual ha realitzat la primera assistència mèdica in situ a la mare i a la xiqueta, que posteriorment han sigut traslladades a l’Hospital de Manises.

Últimas noticias

Contenido relacionado