21:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una dona i un xiquet ferits en una verbena en llançar-li amoníac a la cara en el Marítim

Una dona i un xiquet van resultar ferits durant la celebració de la revetla de Sant Joan de la comissió de l’Algüer-Enginyer Rafael Janini. Segons ha relatat en un comunicat oficial l’agrupació de Falles del Marítim “pel que sembla, algú va llançar, en plena celebració de la citada revetla, algun tipus de producte, sembla ser amoníac, el qual va impactar principalment en una dona i un xiquet, sent la pitjor parada la dona, a la qual li va caure en la cara i en els ulls, sent traslladada immediatament pels membres de la Comissió al Centre d’Urgències més proper, on en veure la gravetat, va ser remesa a l’Hospital Clínic.

Tot açò, lògicament, va ser posat immediatament per la Comissió, en coneixement de la Policia Nacional que allí es va personar i van passar part també a la Policia Local. Evidentment, estos fets seran denunciats tant pels afectats, com per la mateixa Falla L’Alguer, que també ho indicarà a la Delegació d’Incidències de Junta Central Fallera.

Finalment l’agrupació de falles assegurava que “Les Comissions de Falla fem tot el que se’ns demana per a fer els actes i complir amb tots els requisits corresponents, en virtut de la vigent Ordenança d’Ocupació del Domini Públic Municipal, i volem la conscienciació amb el veïnat, però fets lamentables com l’ocorregut anit per esta Comissió, indiquen que, no tots, volen el mateix amb les Falles”. Durant la nit del dissabte amb motiu de les festes de Sant Joan es van celebrar només al cap i casal més de 100 berbenes similars a la que va organitzar esta comissió.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado