martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dos xiquets pasen la nit amb son pare mort en un accident de trànsit en Montixelvo

Una família d’Ontinyent que viatjava en cotxe per la CV-60 a prop de Montixelvo va patir la nit del dissabte un greu accident de trànsit. El turisme es va eixir de la via i va caure a un bancal proper. Els quatre membres van passar tota la nit en el cotxe accidentat, el diumenge de matí un llaurador va veure el sinistre i va avisar de l’accident al servei d’emergències.

La família que anava a la llar familiar a Ontinyent no va arribar a la seua destinació, el pare va morir com a conseqüència de l’accident i la mare va quedar ferida de gravetat. Els xiquets, que també van tindre ferides importants, van passar la nit amb el cadàver de son pare i sa mare, de 27 anys, molt greu.

El sinistre va tenir lloc en el quilòmetre 20,8 de la carretera provincial, on va bolcar el cotxe amb els quatre ocupants a l’interior. Mare i filla van quedar atrapades dins del vehicle. El fill, això no obstant, va ser trobat fora del cotxe en estat de xoc. Els tres van ser rescatats per bombers del Consorci Provincial i tractats per efectius sanitaris desplaçats al lloc.

Últimas noticias

Contenido relacionado