```
lunes, 29 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El derbi en Castàlia se consuma en empat (1-1)

El CD Castelló empata davant el Villarreal B (1-1) en una excel·lent primera part del conjunt albinegre davant més de 13.000 albinegres.

El ritme del partit va ser frenètic. Des que el col·legiat va bufar el seu xiulet, el partit va ser un cúmul de sensacions. Castalia es va bolcar amb el seu equip com mereixia l’ocasió. El primer equip a avisar va ser el Villarreal B amb un tret creuat de Samu al cap de tres minuts. No obstant això, Enric avançaria a l’equip visitant un minut després. El conjunt de Sergi Escobar no es va enfonsar i pocs minuts després, José Carlos va tenir en la seua bota dreta l’empat però el seu tret no va agafar porteria.

La mala notícia va ser la lesió de Major que, a la quart d’hora, es va retirar per molèsties donant entrada a Cubillas. De fet, ‘Cubigol’ a punt va estar d’anotar l’empat després d’una gran jugada d’Hicham. El CD Castellon estava en la seua salsa i va estar molt prop d’aconseguir l’empat a través d’Eneko, Gálvez i José Carlos. Finalment, Hicham va agafar el guant i es va traure un excel·lent tret des de fora de l’àrea que va posar les taules en el marcador.