viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Llevant regalarà els propers abonaments a qui haja acudit a tots els partits

El Llevant, una vegada confirmada la permanència en Primera Divisió, regalarà els abonaments de la temporada 2018-19 a tots aquells socis que hagen acudit als dinou partits de l’actual campanya de LaLiga, tal com es va comprometre el club valencià el passat estiu.

El Llevant va anunciar el juny de 2017 que tenia previst regalar a tots els abonats que acudiren al Ciutat de València els dinou partits de LaLiga l’abonament de la pròxima temporada, encara que el requisit indispensable era que l’equip aconseguís la permanència.
D’esta manera, el Llevant, que compta amb més de 21.000 abonats, haurà d’afrontar el regal d’estos abonaments, que per a molts aficionats del club seran gratis per segona temporada consecutiva.

El club valencià ja es va comprometre fa dos anys a regalar l’abonament si l’equip aconseguia l’ascens a Primera Divisió la temporada passada, sempre que hagueren acudit a un mínim de divuit partits en Segona divisió.

El Ciutat de València, que en la primera volta de campionat ha registrat una mitjana de 17.300 espectadors, encara ha d’albergar el penúltim partit de LaLiga davant el Barcelona.EFE

Últimas noticias

Contenido relacionado