domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El patge reial visitarà la platja d’Almassora

L’arribada dels Reis Mags i els seus emissaris tindrà enguany un recorregut més ampli que el de costum després de la inclusió d’una ruta del patge real per la costa. Així, els xiquets del casc urbà tindran l’oportunitat de lliurar els seus missatges als carters reals el pròxim 2 de gener i un dia més tard serà el moment que els menuts que resideixen en el districte marítim traslladen les seues peticions al patge real.

En concret, la recepció dels carters reals començarà el 2 de gener a les 17.00 hores amb un cercavila que durarà una hora. A partir de les 18.00 hores està prevista la recepció oficial en la plaça d’Espanya, una activitat en la qual col·labora l’agrupació Lluïsos Almassora. En la jornada del 3 de gener el protagonisme recaurà en la costa. La programació elaborada des de la Regidoria de Festes inclou la visita a la zona de Pitillo de l’emissari de Ses Majestats d’Orient. En aquest cas, l’activitat començarà a les 12.00 hores.

El programa nadalenc inclou un concert de música moderna amb Joan Vilallonga aquesta vesprada a les 19 hores en l’Espai Mercat. Durant la jornada de matí les cites solidàries, esportives i culturals es repetiran en diferents punts del municipi. Així, el camp de futbol Els Boqueres albergarà un torneig solidari entre les 9.00 i les 14.00 hores organitzat per Joventut Almassora. Els assistents donaran aliments no peribles per a distribuir-los entre les ONG locals.

Per la seua banda, la plaça Pere Cornell acollirà la ‘Patinada solidària’ organitzada per Almassora Club Patí. Les inscripcions, amb un preu únic de 2 euros, començaran a les 9.30 hores, mentre que l’activitat arrancarà a les 10.30 hores. En finalitzar hi haurà una classe de zumba per a tots els participants. Cal recordar que aquesta activitat de patinatge està dirigida a totes les edats.

La jornada de demà continuarà amb activitats per als més xicotets. Així, l’Espai Mercat acollirà “Contes del món amb contaclown/Rosabel” a les 12.00 hores, mentre que a les 18.00 hores el recinte tornarà a obrir les seues portes amb el cicle “Màgia amb humor, el mag Hakim”. La Mostra de Betlems, la Fira Expoentreteniment i l’Arbre de la Solidaritat continuaran el programa nadalenc la setmana vinent.

Últimas noticias

Contenido relacionado