23:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El TSJ de la CV condemna a un home a 6 anys i mig de presó per viatjar amb més de 3 quilos de cocaïna amagats en pastilles de sabó

  • El condemnat venia de París, havia estat a Brasil i va ser interceptat en l’Aeroport de Manises

La Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha confirmat la pena de sis anys i mig de presó per a un home que va introduir a Espanya més de tres quilos de cocaïna a través de l’Aeroport de Manises, amagats en pastilles de sabó. L’Alt Tribunal Valencià desestima així el recurs presentat pel condemnat i confirma la sentència dictada per l’Audiència de València per un delicte contra la salut pública. L’home haurà de fer front a una multa de 110.000 euros.

Els fets van succeir l’abril de 2016 en l’Aeroport de Manises, al que va arribar el condemnat procedent de París, prèvia estada en Sao Paulo. A l’interior de la seua maleta es van localitzar 20 pastilles de sabó folrades amb plàstic i amb una cinta adhesiva de color marró, que contenien més de tres quilos dos-cents grams de cocaïna destinada a la venda. La droga es podria haver venut al mercat il·lícit per més de 300.000 euros, en la seua distribució per dosi.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado