```
sábado, 4 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Valencia CF empata a Mestalla davant el CD Leganés (1-1)

El Valencia CF va empatar a Mestalla davant el CF Leganés (1-1) en un partit molt travat, sense tot just ritme.

El Valencia CF va empatar a Mestalla davant el CF Leganés (1-1) en un partit molt travat, sense tot just ritme, amb contínues aturades de joc, en el qual els locals van lluitar fins a l’últim segon per la victòria, però en el qual no van ser capaces d’encertar en els metres finals en alguna ocasió molt clara.

L’inici va ser molt lent. Amb la forta calor els jugadors preferien guardar forces i buscar el moment adequat per a arrancar. El Valencia CF s’assentava per moments sobre la gespa i Rodrigo, Rubén Pérez el derroca quan ja es disposava a encarar al meta. Estrada Fernández va decretar pena màxima, però va necessitar l’aprovació del VAR. Un temps després Parejo, com no, va agafar la pilota i gol del capità, tercer de la temporada i tercer des dels onze metres. Era el minut 21 i els de Celades encarrilaven el xoc.

No obstant això, Óscar, de falta directa, va estavellar l’esfèric en la creuera i Braitwaite, lliure de marca, no va encertar a cabotejar entre els tres pals amb tot a favor. Dos avisos seriosos del Leganés que encertaria en el minut 36 per mediació de nou d’Óscar de tret ajustat al pal després d’aprofitar una sèrie de rebutges i després de consulta novament del VAR. Volta a començar. I la resposta valencianista va ser ràpida, ja que en un córner Garay va xutar alt en una molt bona oportunitat per a avançar-se en el marcador. Va acabar la primera meitat tancant al seu rival, però ja no es mouria l’electrònic.

Després del descans una electritzant acció personal de Guedes refrede la calor de Mestalla i a la qual només li va faltar direcció a la seua rematada. En el minut 55 Gayà va haver de ser substituït per un problema físic per Jaume Costa. I a l’hora de joc Celades va apostar per Kang In per a tractar de canviar el rumb ofensiu de l’equip. Es necessitava pólvora per a trencar la muralla visitant. I en els compassos finals va entrar Ferran. El tècnic blanc-i-negre va tirar la resta per a aconseguir la victòria. En el minut 86 el jove canterà va voler ser generós en lloc de rematar a porta en una altra clara oportunitat local.

L’equip blanc-i-negre va voler guanyar fins al final i el va intentar amb molt de cor i empenyiment davant un CD Leganés molt replegat arrere que s’aferrava a eixe primer punt en Lliga, i que va aconseguir a Mestalla.

Fitxa técnica

Valencia CF: Cillessen, Wass, G. Paulista, Garay, Gayà (J, Costa, m. 55), Parejo, Kondogbia, Coquelin (Ferran, m. 82), Guedes, Rodrigo M. i Maxi Gómez (Kang In, m. 59).

CD Leganés: Juan Soriano, Aitor R. (Awaziem, m. 57), Bustinza M., Omeruo, Siovas Rodrigues, m. 72), J. Silva, Recio, Óscar, R. Pérez J. L., Guido (En Nesyri, m. 79) i Braithwaite.

Gols: 1-0. M. 21: Parejo de penal. 1-1. M. 36: Óscar.