jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els populars demanen que “els veïns siguen sentits en el grup de treball que ha de regular la seua participació en els Plens”

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Juan José Pérez Macián, ha assenyalat avui després de la reunió del grup de treball constituït per a regular la participació dels veïns en els Plens que “és necessari que els veïns siguen escoltats en pròximes reunions”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Pérez Macián: “Tots ens vam comprometre al fet que pogueren participar en els Plens i l’última proposta s’allunya d’aqueix objectiu”[/pullquote]

Els populars han participat aquest matí en una nova trobada del grup de treball i en el transcurs del mateix han exigit a socialistes i nacionalistes “la presència dels veïns en pròximes reunions perquè puguen opinar” perquè “si els beneficiaris són ells han de conèixer de primera mà en què estem treballant els partits polítics”.
Pérez Macián ha afegit que “tots els grups ens vam comprometre al fet que els veïns pogueren participar en els Plens i l’última proposta posada damunt de la taula s’allunya d’aqueix objectiu” pel que “volem que els veïns la validen abans de donar el nostre vot favorable”.
El portaveu adjunt del principal partit de l’oposició recorda que “els populars vam engegar polítiques efectives de Participació Ciutadana creant la norma i els òrgans de representació i ara cal seguir en aquesta línia”. Així, durant els últims anys es van crear i van engegar els diferents òrgans de Participació Ciutadana: Consells i Juntes de Districte, Consells Sectorials i el Consell Social de la Ciutat.
En aquest sentit, Pérez Macián ha valorat positivament i conclòs que “avui per fi es constitueix el Consell Social de la Ciutat, després de 8 mesos i després de reiterades peticions i reclamacions per la nostra banda”.

Últimas noticias

Contenido relacionado