lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els xiquets podran intercanviar joguets a Vila-real

El consistori Vila-realenc, dins de la campanya “Comprar a Vila-real és divertit!” impulsarà dissabte que ve, 21 de novembre, a les 16:30h la cinquena edició del Mercat de Joguets, on els xiquets podran entrar en l’espai destinat a aquesta activitat i situat en la nova plaça del mercat central. Per a participar els xiquets hauran d’inscriure’s prèviament i donar un joguet a la Joventut Antoniana. Una vegada allí dins, els xicotets podran intercanviar joguets que no usen amb altres xiquets.

María Dolores Parra, regidora d’economia i promotora d’aquesta iniciativa, ha comentat que “l’objectiu és que els xiquets, que solen tenir joguets als quals ja no fan cas, es consciencien, oferisquen els que ja no utilitzen per a uns altres que també els necessiten i, al seu torn, es potencie el reciclatge, ja que el que per a uns ja no té interès, per a uns altres pot ser divertit”. També ha afegit que “la intenció és que els més xicotets siguen comerciants per un dia i puguen negociar amb uns altres l’intercanvi dels seus productes, sempre sense que els adults interferisquen”.

El Mercat de Joguets està obert a xiquets de 0 a 12 anys i la inscripció es pot realitzar cridant al 964 425 698 o acudint al Mercat Central de 9.30 a 14.00 hores el dissabte. El joguet per a Joventut Antoniana es podrà aportar el mateix dia.

Últimas noticias

Contenido relacionado