10:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

‘Embrutar et costa diners’, una campanya per a conservar més neta la Vall d’Uixó

‘Embrutar et costa diners’, és una campanya de conscienciació que ha presentat l’Ajuntament de la Vall d’Uixó amb la col·laboració en l’empresa encarregada del servici de recollida de fems i neteja viària (Fovasa), que inclou cartelleria en espais públics i premsa escrita i anuncis en radi, cinema i televisions locals.

El regidor de Medi ambient i segon tinent d’alcalde, Fernando Daròs, ha explicat que aquesta iniciativa té “caràcter educatiu i informatiu”, ja que “els veïns i veïnes han de saber que els comportaments incívics ens costen diners a tots i totes, perquè el contracte de la brossa costa quasi dos milions d’euros anuals que paguem tots els vallers i valleres”.

Així, l’edil ha apuntat que els mals hàbits “encareixen la factura” i ha posat com a exemples “traure les andròmines fóra del primer dilluns del mes, no arreplegar els excrements dels gossos o tirar la brossa al contenidor fóra de l’horari establit”. A més accions com aquestes també “provoquen mala imatge, males olors, obstacles en passar per la vorera o que alguna persona puga fer-se mal”.

D’ací la necessitat de “mantenir unes actituds cíviques” perquè “tenir una ciutat en condicions és tasca de tots i totes”. Per açò aquesta campanya de conscienciació també es porta als col·legis “perquè és important sensibilitzar des de xiquets en qüestions de reciclatge i civisme”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado