martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

María Jesús Gabaldón: “Són unes jornades totalment consolidades com una cita important en la província”

Gabaldón: "les jornades gastronòmiques funcionen, sempre que es realitzen en una data d'acord amb les necessitats del nostre municipi".

María Jesús Gabaldón (Minglanilla-Cuenca-, 1973), va estudiar Auxiliar de jardí d’infància.
Actualment compagina el treball en la seua empresa de neteja, amb la vida política com a Regidora de Turisme, Platja i Esports en l’Ajuntament de Nules.

P.- Què significa la Ruta de la Tapa per a Nules?
R.-
El significat de la Ruta de la Tapa és molt important per al sector de bars i restaurants per a donar a conéixer la nostra gastronomia que forma part de la nostra cultura, fomenta l’arribada de visitants al nostre municipi igual que afavoreix, naturalment, les relacions socials. Perquè les tapes són a més un símbol de menjar com a element de relació social.

P.- Ha tingut un bon acolliment en la seua primera setmana?
R.-
Sí, perquè ja es va notar moviment de gent en els carrers per a la seua degustació. Cal destacar, que el dia més concorregut ha sigut el dissabte.

P.- Ja teniu dades de què tapa és la més demandada?
R.-
Encara és ràpid per a valorar la tapa més demandada, però en finalitzar el mes tindrem les dades, que ens passarà cada establiment de les tapes que s’han venut, i ací podrem veure quina és la que més èxit ha tingut.

P.- Quines novetats poden trobar les persones que facen la Ruta de la Tapa de Nules?
R.-
Enguany hem augmentat els premis per als participants de la Ruta de la tapa!, és veritat que ha apujat el preu a 3,50 € per consumició (tapa+ beguda). Aquest canvi va ser una decisió per part dels establiments, en aquest canvi es veu reflectit la qualitat a l’hora d’elaborar-la.

P.- Per què s’ha decidit que enguany siga el públic el que vote a la millor tapa?
R.-
Aquesta decisió ha sigut per part dels establiments, així ens ho van transmetre en l’última reunió, amb aquest canvi es pot valorar el que més agrada als participants.

P.- Penses que aquestes jornades s’han consolidat com una cita important en la província?
R.-
Són unes jornades totalment consolidades com una cita important en la província, i això es veu clarament, amb l’augment de la participació.

P.- Penses que les jornades gastronòmiques són una bona opció? Caldria realitzar més?
R.-
Les jornades gastronòmiques funcionen, sempre que es realitzen en una data d’acord amb les necessitats del nostre municipi. Aquestes dates són ideals per als nostres veïns, ja que han finalitzat la campanya del magatzem i encara no s’han traslladat a estiuejar a la platja.

P.- Hi ha alguna novetat des de la Regidoria de Turisme per a atraure més visitants?
R.-
Des de la regidoria de turisme hem invertit més si cap en la seua difusió en els mitjans de comunicació per a atraure més visitants.

P.- Des de la regidoria de Turisme, ja esteu preparant el programa d’estiu?

R.- Des de la regidoria de Turisme estem acabant de preparar la programació d’estiu, ja que és molt important per als nostres turistes.

Per això, hem de poder oferir un calendari d’activitats per a tot tipus de públic, tan culturals, gastronòmiques, d’oci per a adults i per als més joves, rutes turístiques guiades, i activitats esportives!

Últimas noticias

Contenido relacionado