martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Esbrí: “lamenta la incapacitat de l’alcalde de Peníscola amb el servei ferroviari”

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a Peníscola, Isabel Esbrí, “lamenta la incapacitat de l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez, per a exigir davant el Govern d’Espanya que les persones que resideixen en aquesta localitat puguen gaudir d’un servei ferroviari de qualitat”. En la seua opinió, el primer edil “hauria de mostrar més empatia cap als qui no tenen la sort de poder desplaçar-se amb cotxe oficial”.
Esbrí explica que,“se suma al clam existent en tota la comarca del Baix Maestrat perquè el Govern del PP perllongue el servei de Rodalies des de Castelló fins a Vinaròs, però assenyala que a molt curt termini, de forma immediata, la qual cosa a Peníscola hem d’exigir és que s’incremente el nombre de trens regionals que passa per la nostra estació i que es milloren les freqüències”.
A Isabel Esbrí també li sembla “molt preocupant que en una ciutat eminentment turística com Peníscola, no pare cap tren ràpid”. “Considera molt preocupant que l’Euromed que connecta València amb Barcelona no es detinga en l’estació de Benicarló-Peníscola”.
Que açò ocórrega resulta “incomprensible” per a la portaveu socialista, que “lamenta que Martínez s’òmpliga la boca a l’hora de parlar de turisme quan es posa el vestit de vicepresident de la Diputació, i que com a alcalde de Peníscola siga incapaç d’aconseguir que l’Euromed es detinga en la nostra estació”.
Esbrí ha sigut molt contundent sobre aquest tema perquè creu que “Martínez hauria de saber utilitzar la seua suposada proximitat a Javier Moliner i Miguel Barrachina, per a aconseguir que l’Euromed no passada de llarg per Peníscola perquè el ferrocarril pot ser un gran aliat per a ciutats que viuen del turisme com la nostra”.

Últimas noticias

Contenido relacionado