sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Falla Primitiva proclama a Estefanía Monserrat com a Fallera Major 2018

El càrrec de Faller Major d’Honor ha recaigut en aquesta ocasió en la figura de Rafael Escribá Marí

Estefanía Monserrat serà la Fallera Major de la Falla Primitiva d’Almussafes durant el 2018, Ester Malet serà la Fallera Major Infantil i els germans bessons, Álex i Jaume Costa, seran els presidents infantils. Els quatre van ser proclamats el passat dissabte 28 d’octubre durant l’acte celebrat en l’Hotel Duomo de Benifaió en el qual també es va presentar de manera oficial a Rafel Escribá Marí com a nou Faller Major d’Honor. Els membres de la comissió, els seus amics, familiars i diverses autoritats locals van participar en la trobada, en la qual els assistents van gaudir de la sessió de música oferida fins a la matinada.

El passat dissabte 28 d’octubre, la Falla Primitiva d’Almussafes es va vestir de festa per a celebrar l’acte de proclamació dels seus representants per al pròxim any 2018. Estefanía Monserrat Clérigues serà la Fallera Major de la comissió, Ester Malet la Fallera Major Infantil i els germans Álex i Jaume Costa els presidents infantils. D’aquesta forma, Estefanía i Ester arrepleguen el testimoni de Maica Torromé i Nerea Carreres, respectivament, mentre que els bessons Álex i Jaume relleven en el càrrec a Juan Bautista Carsí.

A més, durant la vetlada es va presentar a Rafael Escribá Marí com a nou Faller Major d’Honor, en un any en el qual una dona exerceix, per primera vegada, com a presidenta de la Falla, càrrec que actualment ostenta María José Magraner.
L’acte, que es va celebrar en l’Hotel Duomo de Benifaió, va comptar amb la presència dels membres de l’entitat, familiars, amics i convidats d’altres comissions, així com d’autoritats locals, com l’alcalde d’Almussafes, Toni González i els regidors Andrés López, Teresa Iborra, Davinia Calatayud i Faustino Manzano.

Últimas noticias

Contenido relacionado