sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Falla La Torre proclama els seus representants de 2018

L’elecció la van celebrar dissabte passat 25 de novembre en una festa que es va desenrotllar en el Restaurant San Patricio d’Alginet

Dissabte passat 25 de novembre, la falla La Torre d’Almussafes va celebrar la proclamació dels seus màxims representants per a l’any 2018 en un acte que es va dur a terme en el Restaurant San Patricio d’Alginet i al que van assistir més de 250 persones. María Calatayud serà la nova Fallera Major, Marta Ribera la Fallera Major Infantil, Vicente Fuentes el President Infantil i Paco David contínua presidint l’entitat fallera. En l’actualitat, esta comissió, que aglutina a més de 300 fallers i falleres adults, cadets i infantils, ja està planificant el calendari festiu de les Falles 2018.

Almussafes inaugura el període faller amb la celebració de les proclamacions de les seues tres comissions. L’última de les entitats a dur a terme este acte ha sigut la Falla La Torre, que dissabte passat 25 de novembre va viure la presentació pública de les seues falleres majors i presidents més massiva de la seua història, al registrar més de 250 assistents, entre els que es trobaven els propis fallers, els seus familiars i amics i també les autoritats locals, en el Restaurant San Patricio d’Alginet.

María Calatayud ja és oficialment la Fallera Major de 2018 i Marta Ribera la fallera Major Infantil. A més, el president de l’entitat, Paco David Marí, també va presentar en societat al jove que ocuparà el càrrec de President Infantil, que en esta ocasió ha recaigut en Vicente Fuentes.

D’esta manera, els nous protagonistes de la Falla La Torre arrepleguen el testimoni deixat per Isabel Moreno, Mireia Magraner i David Bueno, els quals durant este 2017 han exercit de Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, respectivament.

Prèviament al sopar, que es va desenrotllar segons el que preveu i a la que li va seguir una discomòbil que es va allargar fins ben entrada la matinada, la comissió va realitzar una cercavila festiva durant la qual es va arreplegar en els seus domicilis als representants entrants i ixents.

La Falla La Torre, que ja ha superat les dos dècades d’existència, compta amb més de 300 fallers i falleres inscrits en el seu cens, en les corresponents seccions d’adults, cadets i infantils.

Últimas noticias

Contenido relacionado