Feliu: “l’associació Unió per la Marjaleria anuncien al·legacions al Pla General per a defensar els seus drets”

Feliu: “Els qui van comprar com a sòl urbanitzable es troben amb les seues parcel·les convertides en sòl no urbanitzable i ja no tindran opció a construir”.

617

El Grup Municipal Popular s’ha reunit amb representants de l’associació Unió per la Marjaleria, davant la preocupació per la vulneració de drets, que planteja la requalificació de sòl que proposa el Pla General, document que està en fase de redacció.
Els regidors populars, Carlos Feliu, Salomé Pradas i Vicente Guillamón s’han fet ressò de la seua preocupació després d’analitzar la problemàtica, que planteja anul·lar el Pla Especial de la Marjaleria.

Carlos Feliu, explica que “des de l’associació anuncien al·legacions al Pla General per a defensar els drets dels qui van comprar com a sòl urbanitzable i ara veuen les seues parcel·les requalificades en sòl rústic no urbanitzable, sense cap opció a poder construir en elles”.

“El desconcert i la preocupació augmenta entre els veïns de la Marjaleria en veure protegida una gran part del sòl. No entenen els criteris que s’han seguit a l’hora de classificar parcel·les, perquè es donen situacions entre parcel·les adjacents, que no han rebut la mateixa classificació, la qual cosa suposa una vulneració dels seus drets”, afegeix el popular.

“Els veïns de l’Associació de la Marjaleria amb els quals també ens hem reunit, ens traslladen el mateix desconcert, incertesa i indignació sobre l’afecció als seus habitatges perquè anuncien legalitzacions d’immobles construïts en sòl rústic i no obstant això els que no han construït en aqueixes mateixes parcel·les ja no podran fer-ho”, apunta Feliu.

“Des que el primer document del Pla General va eixir a exposició pública, els populars no han deixat d’atendre la seua Oficina d’Atenció al Ciutadà les consultes i els dubtes que planteja el Pla General”. Davant l’al·luvió de visites “demanarem que s’amplie el termini de les al·legacions més enllà del 21 de març com està fixat, amb l’objectiu que ningú puga quedar-se sense reclamar, per a defensar la seua propietat”, ha fnalitzat el popular.