08:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Poble Nou de Benitatxell acollirà les finals de les lligues a llargues i a palma que disputen 69 equips de la Comunitat Valenciana

Més de 400 jugadors, en representació de 69 equips de 36 localitats diferents de la Comunitat Valenciana, participaran enguany en el “Trofeu Diputació d’Alacant” amb final en el Poble Nou de Benitatxell els dies 7 i 8 de juliol.

Més de 400 jugadors, en representació de 69 equips de 36 localitats diferents de la Comunitat Valenciana, participaran enguany en el “Trofeu Diputació d’Alacant” amb final en el Poble Nou de Benitatxell els dies 7 i 8 de juliol.

En la trobada participen “treures” de primera com Malia de Vall de l’Aguart, Martinez de Campello, Jose Luis de Benidorm, Jan de Murla, Angel de Murla, Sergi d’Agost, Jordi de Sella i Jordi d’Orba.

Les lligues “a Llargues” i “a Palma” del “Trofeu Diputació d’ Alacant en les que es donaran cita més de 400 jugadors de la Comunitat, conclouran amb una gran final que se celebrarà els dies 7 i 8 de juliol en El Poble Nou de Benitatxell. La marató de pilota de carrer començarà el dissabte 7 pel matí amb les trobades dels juvenils i a la vesprada les competicions de tercera de palma. El diumenge 8 es disputaran les trobades de segona de palma i llarges i a la vesprada les finals de primera en aquestes dues modalitats.

En la trobada participen “treures” de primera com Malia de Vall de Laguar, Martinez de Campello, Jose Luis de Benidorm, Jan de Murla, Angel de Murla, Sergi d’Agost, Jordi de Sella, Jordi d’Orba i “restos”com Juan d’Altea, Ferrer de Llíber, Ramón d’Agost, Vicent de Benidorm, German de Parcent i Jesús iToni de Sella, Sacha i Conillet d’Orba, Quique de la Vall de Laguar, els germans Sala de Murla, Mario de Campello i Giner de Murla.

La regidoria d’Esports, a càrrec de Manolo Segarra, i el Club de Pilota local van firmar un conveni amb la Federació de Pilota Valenciana per a l’organització d’aquestes competicions d’elit que aglutinaran als millors jugadors de carrer pilota valenciana de la Comunitat Valenciana.

“La tasca del nostre club és excel·lent. Està apostant fermament per que la pilota valenciana torne als carrers d’un poble que sempre ha comptat amb una gran afició. Desig transmetre’ls que des del consistori estarem sempre del seu costat, recolzant-los en l’organització d’aquests esdeveniments esportius que ens posicionen com a municipi i atrauen a visitants” va apuntar Manolo Segarra.

El vicepresident de la federació de Pilota, Molines va dir que “Benitatxell s’ha convertit en un municipi de referència en la preservació d’aquest esport tradicional. Compten amb una gran afició, un ajuntament involucrat i un club dels més actius de la Comunitat Valenciana”.

Recordem que el municipi va acollir el passat 13 de gener la Supercopa de Perxa. La competició “Trofeu Diputació d’Alacant” que va arrancar el passat 17 de febrer i que es prolongarà fins al mes de juliol, acull les modalitats de “A Llargues” i “A Palma” i compta amb el respatler de la Diputació Provincial d’Alacant, que aporta prop de 40.000 euros.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado