sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ford Sud-àfrica retira el Ford Kuga fabricat en Almussafes per l’incendi de 39 vehicles

Ford ha demanat als sud-africans propietaris del vehicle que tornen els seus exemplars als concessionaris després que 39 exemplars s’hagen botat foc en les últimes setmanes. Un d’ells amb el seu propietari dins, Reshall Jimmy de 33 anys, després que una errada elèctrica calcinara el cotxe amb ell dins.

“Anunciem una retirada voluntària per motius de seguretat dels Kuga 1.6 afectats”, va afirmar el director general de Ford Sud-àfrica, Jeff Nemeth, durant una conferència de premsa a Pretòria. La retirada afecta a 4.500 vehicles fabricats en Almussafes entre desembre del 2012 i febrer del 2014.

Segons Nemeth, el foc en els vehicles es produeix per l’escalfament excessiu del motor, ajudat per les altes temperatures sud-africanes, per la qual cosa Ford Sud-àfrica revisarà el sistema de refrigeració, el programari i els cilindres dels automòbils que retire, per a retornar-los després als seus amos si es resol la deficiència.

A l’octubre de l’any passat, Ford va retirar de les carreteres dels Estats Units més de 400.000 vehicles del model Ford Escape, la versió nord-americana del Kuga, a causa de fallades en el motor.

Últimas noticias

Contenido relacionado