martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat donarà 2 milions d’euros a Vila-real per a construir la ronda Sud-oest

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha valorat la incorporació de dos milions d’euros al projecte de pressupostos de la Generalitat de 2018 per a iniciar la construcció de la ronda Sud-oest de la ciutat, que connectarà la CV-10 amb l’N-340 amb una infraestructura de circumval·lació que descongestionarà el trànsit pesat de la ciutat i afavorirà la circulació de mercaderies en el triangle del taulellet.
“La ronda Sud-oest és un projecte fonamental per al futur de Vila-real i de la província i no ens cabia cap dubte que el Consell de Ximo Puig ho havia entés també així. Després d’anys de bloqueig i abandó als vila-realencs per part del Partit Popular, per fi tenim un Consell que atén les reivindicacions dels pobles. Enguany, tal com es van comprometre, s’ha licitat la redacció del projecte; ara, veiem com es consignen els diners per començar a fer-lo realitat ja l’any que ve i la ronda Sud-oest torna, per fi, als pressupostos de la Generalitat en una mostra del compromís ferm del Consell amb els vila-realencs”, explica Benlloch.
“Queda molt per fer, entre altres coses que el Ministeri de Foment done el vistiplau a la rotonda que ha de connectar amb la N-340, però comptar amb consignació pressupostària suficient per a emprendre un projecte d’aquesta envergadura que tants maldecaps i problemes ha donat a la gent d’aquest poble, és un motiu de molta satisfacció. Seguirem molt de prop el desenvolupament d’aquesta infraestructura i reivindicant i treballant més per inversions per a fer avançar a Vila-real”, afegeix.
L’alcalde recorda que la ciutat de Vila-real ha hagut de pagar ja més de cinc milions d’euros per les expropiacions de terrenys des de 2011. “El Partit Popular va espoliar els terrenys als propietaris sense pagar-los ni un euro, quan a la resta de municipis aquest tipus d’infraestructures les havia assumit íntegrament la Generalitat”, ha finalitzat Benlloch.

Últimas noticias

Contenido relacionado