martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Conferències, concerts i mostres, entre el centenar d’actes d’Expofórum

Les activitats engloben tot tipus d'activitats culturals, esportives, empresarials i són dona caràcter obert i gratuït i la guia pot consultar-se en la pàgina web creada ex professo per a aquest fòrum.

Conferències, concerts, classes magistrals i exposicions formen part del prop de centenars d’actes que se celebraran fins a abril en el marc d’Expoforum 2019, un fòrum coordinat per l’Ateneu Mercantil amb la col·laboració d’administracions i entitats públiques, fundacions i empreses.

En un comunicat, la presidenta de l’Ateneu, Carmen de Rosa, ha destacat que Expofórum València 2019 “és una mostra d’unitat, una manera de recuperar el nostre orgull com a valencians, com va succeir en 1909 en l’Exposició Regional, que la que se celebra el 110 aniversari”.

Les activitats engloben tot tipus d’activitats culturals, esportives, empresarials i són dona caràcter obert i gratuït i la guia pot consultar-se en la pàgina web creada ex professo per a aquest fòrum.

“Aquesta cita ha de servir-nos com a revulsiu per a deixar arrere els mals moments de dèficit reputacional i adonar-nos de tot el que som capaços de fer si treballem en la mateixa direcció”, ha apuntat De Rosa.

Expofórum València 2019 s’ha presentat aquest divendres en un acte en el qual al costat de De Rosa, han intervingut, la primera tinent d’Alcalde de València, Sandra Gómez; el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler i el president de les Corts, Enric Morera.

De Rosa ha destacat que en aquest projecte s’han reunit institucions, organismes, fundacions, entitats i empreses per a “mostrar el millor de cadascun de nosaltres i demostrar a tots els valencians que som una terra de present, una comunitat innovadora i de futur i que tots junts som un motor de coneixement i d’experiències”.

Així mateix ha recordat que en 1909 Tomás Trénor, president de l’Ateneu, va aconseguir que l’Exposició Regional transformara València en una ciutat moderna i ha afirmat “amb rotunditat” que Expofórum “tornarà a demostrar que som una societat unida, moderna i que mira al futur amb ambició”.

Últimas noticias

Contenido relacionado