jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat Valenciana convoca oposicions per a cobrir 216 places

Aquesta convocatòria correspon a l’Oferta d’Ocupació Pública (OPE) corresponent a l’any 2015, en el qual les restriccions pressupostàries per a combatre la crisi econòmica marcaven que només es podien convocar oposicions per a reposar fins al 50% de les baixes que es produïen per jubilació l’any anterior en els considerats com a sectors prioritaris de l’Administració. Del total de places oferides, es reservarà un 7% per a persones amb diversitat funcional.

A les proves, que es realitzaran al setembre, s’han presentat, aproximadament, 5.800 aspirants donat, que encara s’estan confeccionant les llistes d’admesos per a les convocatòries del Cos Superior Tècnic d’Administració General i del Cos Superior de Gestió d’Administració General.

Les proves per a una plaça en agents mediambientals i les del Cos Superior d’Investigadors Científics de la OPE del 2015 queden fora del calendari previst per a després de l’estiu, així com les del Cos Superior de Gestió de Tributs, els primers exàmens dels quals ja s’han realitzat.

L’anunci amb els detalls de les convocatòries s’especifica en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana 7674, del 9 de desembre de 2015. Així, les places les proves de les quals es duran a terme a partir del pròxim 15 de setembre es detallen en el quadre annex.

Últimas noticias

Contenido relacionado