15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Grup Fotogràfic ARSE presenta “Naturaleza” en el Mario Monreal de Sagunt

La delegació de Cultura presenta l’exposició “Naturaleza”, un total de 44 fotografíes del Grup Fotogràfic ARSE que es va inaugurar ahir en el Centre Cultural Mario Monreal, amb la presència del regidor de Cultura, José Manuel Tarazona; i membres del grup.

Les 44 fotografíes pertanyen a 22 socis del grup. Cada participant exposa 2 dels seus treballs sobre esta temàtica que, segons el President del grup, Juan F. Higueras, “es tracta de paisatges generalmente, animals, flors, tot el que engloba a este tema, que cadascun ho expressa fotogràficament com li sembla”.

Els 22 fotógrafs que intervenen en esta exposició són: Ángel Villalba, Antonio Hernández, Antonio Martínez, Begoña Cosín, Bernardo Carrió, Carmen Barrachina, Carmen Mas, David Piqueras, Eugenio Peñalver, Enrique Herrero, Felipe Noguera, José Fco. Lacoba, José Mesa, Juan Fco. Higueras, Juan Mª Rodríguez, Manel Chanel, Marisa Barrachina, Ondina Cuenca, Ramón Coreano, Vicente Herranz, Vicente Peris i Victoriano Parral.

El regidor de Cultura va començar donant l’enhorabona als participants i assegurant que és “un goig tenir en este poble tanta gent que es dedica a la fotografia o que la fa i la vol”. A més, va recordar que tenen “l’Ajuntament i l’àrea de Cultura oberts per a tots vosaltres per a qualsevol exposició que vulgueu fer. Per a nosaltres és fonamental la implicació pública de la societat civil en el món artístic”.

Higueras afirma que, enguany, “el grup està molt actiu, la gent està participativa, perquè abans hi havia molt poca, però ara és una meravella”. Un total de 74 socis són els que formen este Grup i ja estan treballant en pròximes exposicions. Tarazona va voler donar les gràcies a tots “pel treball de consolidació de la fotografia com a referent de la comarca, de la comunitat i estatal, d’un grup com ARSE, inclús internacional per la qualitat dels seus professionals i els seus treballs”.

Al nucli del Port de Sagunt també està activa altra exposició, en este cas individual, d’un dels membres d’este Grup, José Mesa. “Tenim dos exposicions molt potents, la del Mario Monreal i l’altra en la Casa de Cultura. L’exposició de José Mesa consisteix en l’ús d’un tractamenty de creació fotográfica experimental”, afix Tarazona.

L’exposició estarà oberta fins al 25 de febrer, amb un horari de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado