martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil deté a una persona que utilitzava verí camuflat en sardines a Navarrés

Per açò, immediatament es van iniciar les recerques per part del Seprona de Navarrés de la Guàrdia Civil, a fi de poder identificar, localitzar i detenir, a l’autor o autors d’aquests fets tan perjudicials per a la fauna.
Fruit de les constants recerques realitzades pels agents encarregats de l’operatiu es va poder comprovar que es tractava d’un home de 73 anys i de nacionalitat espanyola, que va ser detingut per un delicte relatiu a la protecció de la fauna.

El detingut introduïa una substància tòxica a l’interior de sardines que utilitzava com a esquer per a evitar que els animals causaren danys en un camp de tarongers.
Els agents van localitzar 8 esquers suposadament enverinats (sardines amb verí) que contenien en el seu interior aquesta substància, evitant així que alguna persona o animal poguera veure’s afectat per aquest fet il·lícit.

Aquest producte tòxic està prohibit des de fa anys, pel greu risc que suposa per a la salut de les persones i la fauna, a causa que el consum d’aliments contaminats per aquest biocida pot tenir conseqüències molt greus.
Cal destacar el gran perjudici que té aquestes accions per a la fauna i la naturalesa de la nostra geografia.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Xàtiva.

Últimas noticias

Contenido relacionado