martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil intervé prop de 700 plantes de marihuana a Riba-roja de Túria del Túria i Montserrat

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Canals han aconseguit desmantellar dos laboratoris clandestins de marihuana a Riba-roja de Túria del Turia i Monserrat.

L’operació “RITTER” desenvolupada per part de l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria i en col·laboració amb la Policia local de Riba-roja de Túria s’ha saldat amb la detenció d’una persona que utilitzava un taller com a punt de venda de droga a la menuda.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’estos operatius es va poder confirmar que el domicili del detingut existia un laboratori dedicat al cultiu de plantes de marihuana.

Fase d’explotació

La fase d’explotació d’esta operació culmine amb la detenció d’esta persona un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

En el registre practicat es va poder intervenir 500 plantes de marihuana, 3.000 euros en efectiu i útils per al creixement del cultiu.

D’altra banda en la denominada operació “JEANS” realitzada per la Guàrdia Civil de Llombai i amb la col·laboració de la Policia Local de Llombai, s’ha detingut a dues persones: dona i home de 23 i 38 anys de nacionalitat espanyola per delictes contra la salut publica, defraudació de fluid elèctric i delicte d’ocupació d’immoble sense autorització.

Estes persones ocupaven un domicili on estaven enganxats il·legalment a la llum i a l’aigua, en el registre realitzat es van descobrir en el seu interior 287 plantes de marihuana, que van ser requisades al costat de 7 mòbils, 2 bàscules de precisió, 125 euros, i tot el material utilitzat per al cultiu de la marihuana (aires condicionats, llums, filtres, transformadors, quadres de llums, Bomba d’aigua d’osmosi inversa, substrat i material per a adobament).

Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció nº 5 de Llíria i núm. 1 de Picassent.

Últimas noticias

Contenido relacionado