domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Guillamón: “Lamentem que el bipartit no atenga les necessitats prioritàries de la Marjaleria”

El Grup Municipal Popular lamenta que el bipartit, una vegada més, gire l’esquena als veïns de la Marjaleria i es negue a realitzar les inversions urgents i prioritàries que demanden els veïns.

Guillamón: “Portem una iniciativa al Ple per comprometre al govern a realitzar les actuacions que demanden els veïns, però PSOE, Compromís i el seu soci a distància, Castelló en Moviment-Podemos, van votar en contra”.

“No estan dient No al PP, sinó als marjalers que sol·liciten serveis com asfaltats, il·luminació, seguretat viària, neteja i més vigilància per part de la Policia Local”.

“Estem parlant de millorar serveis que afecten al voltant de 16.000 persones, tenint en compte els habitatges de primera i segona residència. La singularitat de la zona requereix uns mínims d’habitabilitat ara que el bipartit pretén anul·lar el Pla Espacial de la Marjaleria amb la seua proposta de Pla General

“Una proposta que deixa molt a desitjar perquè les qualificacions de sòl proposades eliminen tot el sòl urbanitzable, amb els litigis que això comportarà i com demostren les nombroses al·legacions al Pla General presentades en este sentit”.

“El Pla Especial de la Marjaleria ha permés inversions en infraestructures, especialment la implantació de mesures antiinundació i inversions en clavegueram com són les últimes obres, impulsades pels governs del Partit Popular a l’Ajuntament i la Generalitat, de la primera fase de la primera Travessera i les de la segona fase, que s’acaben de finalitzar este any”.

Últimas noticias

Contenido relacionado