domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Guillamón: “El bipartit es desentén dels problemes d’aparcament que estan causant les autocaravanes en el Grau”

“No hi ha notícies de l'ordenança reguladora que PSOE i Compromís van anunciar fa més de dos anys i els veïns són els qui sofreixen cada cap de setmana problemes d'estacionament per accedir al Javier Marquina”

El Grup Municipal Popular lamenta que el govern d’Amparo Marco s’haja desentés per complet dels problemes d’aparcament que segueixen ocasionant les autocaravanes que envaeixen el Grau.

En el Consell Rector de Turisme els populars van tornar a preguntar per l’ordenança reguladora per a este tipus de vehicles, a la qual regidora socialista de l’àrea, Patrícia Porta, va ser incapaç de posar data.

El regidor popular, Vicente Guillamón, reitera la necessitat de garantir una convivència respectuosa entre autocaravanistes i residents. “Defensem un turisme d’autocaravanes regulat, que no supose un problema com l’està sent. Ho estem veient cada cap de setmana, els veïns del Grau troben seriosos problemes per accedir al camp de futbol Javier Marquina, fins i tot han hagut de recórrer a la policia. No troben aparcament perquè està envaït per autocaravanes que acampen gratis en zones no permeses”.

“PSOE i Compromís van prometre fa més de 2 anys una ordenança, precisament perquè no acamparen gratis on vulguen, però ni està, ni la hi espera. És clar que no és una prioritat per al govern municipal, mentre són els veïns els que sofreixen el problema”.

“Es van comprometre a regular el pàrquing d’autocaravanes de davant del Planetari, dotant-lo d’una barrera que controlaria l’accés pel qual es faria pagar un cànon per estacionament, però tampoc ho han complert”.

“El pàrquing de l’aeròdrom també ha estat pres pels autocaravanistes que acampen lliurement i gratuïtament a primera línia de costa. Esta zona d’aparcament no està condicionada, no disposa de dipòsits per buidar les aigües grises que generen, no obstant això, és utilitzat com un càmping gratuït, permés per l’Ajuntament”.

“Si PSOE i Compromís segueixen instal·lats en la seua inacció i nul·la intenció per solucionar el problema, este es veurà agreujat de cara a la temporada estival quan la gent es desplace a les platges i tampoc troben lloc per aparcar els seus vehicles prop de la platja”.

Últimas noticias

Contenido relacionado