lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’exposició ‘Harry Potter. The Exhibition’ obrirà les seues portes el 13 d’abril en el Museu de les Ciències

Les entrades ja estan a la venda en Internet.

Les entrades per a ‘Harry Potter: The Exhibition’ ja estan a la venda en www.harrypotterexhibition.es. A causa de la gran demanda del públic en la seua anterior visita, l’exposició torna esta primavera a Espanya, oferint als fans una nova oportunitat per a admirar alguns dels icònics decorats i objectes originals de les pel·lícules de Harry Potter. L’exposició podrà veure’s a partir del 13 d’abril en el Museu de les Cienciès.

En 2017, ‘Harry Potter: The Exhibition’ va obrir les seues portes a Madrid, rebent més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit de l’exposició a Madrid, València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i l’única ciutat que albergarà l’exposició al nostre país en 2019.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat esta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la que els visitants podran disfrutar dels escenaris inspirats en els decorats d’Hogwarts™. que apareixen en les pel·lícules, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’atrezo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. Sold Out i Vaig encuirar s’associen amb GES per a presentar l’exposició a València.

Des del seu reeixit estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l’exposició s’ha presentat en importants institucions culturals i d’entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, incloent-hi Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des de llavors, ha rebut més de 5 milions de visites.

“Estem molt feliços de continuar formant part del tour europeu de ‘Harry Potter: The Exhibition’ portant l’exposició a València. Després de veure els fans a Madrid, havíem de tornar a Espanya”, ha afirmat Pascal Bernardin de Encore. “Estem encantats de portar novament esta exposició a Espanya. Estem segurs de la bona acollida que l’exposició tindrà a València”, ha afegit Rafael Giménez de Sold Out.

‘Estem molt emocionats de que la bella València siga la vintena ciutat en la gira internacional de ‘Harry Potter: The Exhibition’ diu Robin Stapley, Vice President Creatiu i de Disseny, GES Events. ‘L’exposició ha sigut un gran èxit a Madrid i esperem que tant els nous fans com els més fidels tinguen l’oportunitat de visitar l’exposició i reviure els seus moments favorits de les pel·lícules”.

Des del moment que els visitants entren en ‘Harry Potter: The Exhibition’ se submergixen de ple en l’univers de Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de sa casa favorita en Hogwarts™. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter.

L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent-hi la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, estos escenaris contenen milers d’objectes d’atrezo, trages i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.
S’inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch™ i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandràgora d’un test en la classe d’Herbología; i inclús recórrer la cabanya d’Hagrid i assentar-se en el seu gegantina butaca.

L’exposició a València estarà oberta a partir del 13 d’abril. Per a garantir una experiència satisfactòria i una còmoda visita, l’accés a l’exposició s’organitza en franges de mitja hora. L’últim passe es realitzarà una hora i mitja abans del tancament. Les entrades ja estan a la venda: www.harrypotterexhibition.es.

Els visitants també podran disfrutar d’una exclusiva audioguía amb detalls sobre el making of de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, atrezo i criatures màgiques de la saga.

Últimas noticias

Contenido relacionado