viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

186 esportistes participen en l’I Triatló PortCastelló

L'esdeveniment ha discorregut sense cap tipus d'incidència gràcies a la col·laboració de 60 voluntaris del Club Triatló Castelló

Un total de 186 esportistes han conclòs hui l’I Triatló PortCastelló que ha discorregut per escenaris espectaculars en celebrar-se quasi íntegrament per l’interior del recinte portuari. Una prova organitzada per Club Triatló Castelló en la qual han col·laborat més de 60 voluntaris i que s’ha desenvolupat sense cap incidència. El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha destacat l’èxit de participació tant d’esportistes com de públic que ha volgut recolzar el desenvolupament de la prova.

L’I Triatló PortCastelló ha començat a les 10 del matí amb la disciplina de natació. Els esportistes han executat 750 metres nadant, 20 quilòmetres amb bicicleta i 5 quilòmetres de carrera a peu.

Vicente Barberá i Francisco Rius, del Club Triatló Castelló, han agraït el suport de “voluntaris, col·laboradors, patrocinadors i especialment a l’Autoritat Portuària de Castelló perquè esta prova siga una realitat”.

Els resultats de tots els esportistes pot consultar-se a la web: www.triatlocv.org

Últimas noticias

Contenido relacionado