viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ibáñez: “Puig i Oltra han segrestat els drets dels valencians amb la seua falta d’execució pressupostària”

El portaveu d’Economia del Grup Parlamentari Popular en Els Corts Valencianes, Rubén Ibáñez, ha afirmat avui que “el govern de Puig i Oltra ha segrestat els drets dels valencians perquè encara deu 9.000 milions d’euros pendents d’executar del seu pressupost actual”.

Ibáñez ha mostrat la seua sorpresa per les manifestacions del Consell respecte al cobrament del *FLA. “Puig i Oltra han tingut segrestats 350 dies d’enguany a les pimes, als autònoms, a les empreses, als dependents, a les persones amb diversitat funcional… als quals no els ha pagat. Ens sorprèn que isca el Consell acusant al govern central quan és un govern que a data 30 de setembre, que és l’última dada oficial que existeix, deu encara 9.000 milions d’euros pendents d’executar del seu pressupost”.

Rubén Ibáñez ha indicat que “el problema no ha de ser el 10% d’aqueixa quantitat sinó el 90% restant pendent de pagament. Si alguna cosa ha aconseguit el govern de Puig i Oltra és que als problemes de finançament que tothom coneix se li unisca el problema de l’execució”.

Últimas noticias

Contenido relacionado