sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Inauguració del Belen 2017 de la Guàrdia Civil de València

El Belen 2017 ha sigut realitzat de forma artesanal per guàrdies civils i les seues famílies

En aquests dies aquesta oberta “l’OPERACIÓ QUILO” consistent en una campanya destinada a la recollida d’aliments, que es lliuraran a benefici de Càritas

Ahir dia 12 de desembre a les 18.00 hores, va tenir lloc l’acte d’inauguració i benedicció del Belen 2017 en la Comandància de la Guàrdia Civil de València.
Gràcies a la participació dels components d’aquesta Comandància i de les seues famílies ha pogut realitzar-se aquest projecte, el qual s’ha elaborat de forma artesanal.
Destacant que en aquests dies, aquesta en marxa una campanya iniciada per aquesta Comandància, denominada “Operació Quilo”, i destinada a la recollida d’aliments, que podran ser dipositats al costat del Belen fins al pròxim dia 29 de desembre, per a posteriorment ser lliurats a benefici de Càritas. El passat any aquesta iniciativa va tenir gran acollida arreplegant-se prop de 800 quilos d’aliments.
Per tot açò, s’anima a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa i aconseguir el nombre més gran de quilos d’aliments possibles.

Últimas noticias

Contenido relacionado