domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Salvador Aguilella rep la insígnia d’Or per la seua contribució per part de FEVES

La Diputació rep la insígnia d'Or de la Federació d'empreses d'Economia Social pel seu treball amb emprenedors, que reconeix la labor del Govern Provincial a l'hora de promoure autoocupació entre 60 grups d'emprenedors de la província.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha rebut per part de la Federació Valenciana d’empreses d’Economia Social FEVES Societats Laborals, la insígnia d’Or per la seua contribució a la promoció de les Societats Laborals de la província de Castelló. El lliurament s’ha realitzat en una jornada oberta amb representació política, empresarial i sindical amb motiu de la celebració del Consell General 2017 de l’entitat a València.

El diputat s’ha mostrat “agraït per aquest reconeixement al treball, que des de tot l’equip del Govern Provincial estem realitzant per a la creació de més i millors oportunitats i que aquestes arriben per igual a tots els veïns de la província de Castelló. Per a aconseguir aquest objectiu, el de contribuir a generar desenvolupament i prosperitat en la província de Castelló, estem cercant la col·laboració amb les millors entitats, com és el cas de Feves Societats Laborals, que enguany per exemple ha ajudat a més de 60 grups d’emprenedors a crear, a través d’una forma innovadora llocs de treball de qualitat i estables en tota la província de Castelló”.

En aqueix sentit, aquest programa de treball reconegut per FEVES ha permés actuar en un total de 18 municipis de la província, arribant directament a beneficiar a centenars d’emprenedors que desconeixien aquesta forma societària d’autoocupació col·lectiva. La col·laboració de les agències de desenvolupament local, així com l’estructura de CEDEIXES (Centres de Desenvolupament Econòmic i Social) de la Diputació han contribuït de forma molt eficaç a l’èxit del programa.
Cal recordar que les societats laborals i empreses participades pels treballadors, segons les dades més recents de l’Agència Tributària, és un sector productiu format per 2.106 empreses que empren a 6.000 treballadors, amb un volum de facturació de 760 milions d’euros a la Comunitat Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado