sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Investigades dues persones per robatori de melo d’arger a Sagunt

Els fets van ocórrer el passat 26 de Juny mentre l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt es trobava prestant servei de vigilància d’explotacions agrícoles terme municipal de Sagunt. Els agents van observar un vehicul, estacionat en els voltants d’una explotació agrícola de melo d’arger, amb la porta del maleter oberta, i diversos homes carregant melons d’arger negres en el maleter.
Davant aquesta circumstància i aquest equip va procedir a traslladar-se cap als voltants de l’explotació agrícola, sent durant el transcurs del trasllat quan els subjectes es van pujar al vehicle i van abandonar el lloc. Els agents van aconseguir donar l’alt al vehicle, fent ús dels senyals acústics i lluminoses del vehicle oficial; després de detenir el vehicle, s’observe com el mateix estava ocupat per dos homes.
Una vegada identificats, i davant l’evident nerviosisme que presentaven, es realitza un registre a l’interior del vehicle, on es localitze en el maleter uns 103 quilograms de melons d’arger negres.
Es va comprovar que aquestes persones no tenien cap autorització per a recol·lectar melons d’arger d’aquesta explotació, per açò els agents van investigar a aquestes dues persones, tots dos homes de 53 i 66 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte de furt.
Les diligències instruïdes han sigut deslliurades del Jutjat d’1° Instància i Instrucció núm. 1 de Sagunt

Últimas noticias

Contenido relacionado