22:12 - sábado, 2 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un jove per maltractaments després d’amenaçar a la seua exparella

En la sortida va ferir a un veí que va eixir en ajuda de la jove

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a un jove de 28 anys, d’origen dominicà, com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, després d’agredir a la seua exparella de 26 anys intentant asfixiar-la, sobre la qual tenia una ordre d’allunyament, així com ferir a un veí que va eixir en el seu auxili.

Els fets van ocórrer al voltant de les vuit del matí del dimarts quan una jove que eixia d’un domicili familiar a València, es va veure abordada per la seua exparella, la qual té una ordre d’allunyament en vigor sobre ella, per maltractaments quan tots dos residien en la localitat de Madrid. Aquest li va exigir que li donara el telèfon mòbil i diners i en negar-se, va intentar asfixiar-la amb un cable de pel qual sembla un carregador de telèfon mòbil, a més de traure una navalla amb intenció de clavar-li-la. Davant els crits de la víctima, l’agressor va eixir fugint quan un veí va intentar retenir-ho i va rebre un tall en la mà. En la fugida va aconseguir arrabassar-li una cartera amb documentació.

Els investigadors van esbrinar que ahir dimecres, la víctima i la seua mare van contactar amb el jove, ja que li havia enviat diversos whatsapps, per a recuperar la cartera, així com demanar-li que cessara en la seua actitud, moment en el qual li va amenaçar amb què o era seua o de ningú, abalançant-se sobre ella i donant-li una forta mossegada en la galta que va precisar assistència mèdica.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van establir un dispositiu d’atenció protecció integral sobre la víctima, així com per a la detenció del jove que va ser localitzat i arrestat al voltant de les vuit de la vesprada d’ahir en un establiment proper al domicili de la víctima.

El detingut, amb antecedents, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado