viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Joventut programa 15 cursos per al primer trimestre d’any en les aules d’informàtica

La programació de les aules d’informàtica de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló inclou 15 cursos que abasten des del maneig bàsic d’informàtica a l’ús d’eines d’emmagatzematge en el núvol, la creació de blogs o les xarxes socials. El regidor de Joventut, José Luis López, ha explicat que “la programació que es presenta en les aules d’informàtica del Centre Urban i del Casal Jove del Grau per al primer trimestre de l’any pretén oferir una oferta per a tots els usuaris, tant els que tenen un maneig més bàsic com para els que tenen més domini. De fet, s’inclouen cursos d’iniciació a la programació amb JavaScript o PHP”.

Aquest primer trimestre també s’inclou un curs d’internet per a majors en el qual “l’alumnat coneixerà internet amb programes dissenyats expressament per a persones majors”, ha afegit l’edil José Luis López. Una altra de les propostes destacades, continua López, “és el curs de creació de blogs, en el qual explicarà la instal·lació i maneig de WordPress, l’eina més utilitzada a escala mundial per a la creació de bitàcoles”.

El llistat de cursos per a aquest primer trimestre inclou informàtica i Windows bàsic; ludoteca virtual; internet útil; creació de blogs; internet per a majors; creació de presentacions multimèdia; iniciació a la programació en Java; OpenOffice Writer; informàtica nivell mitjà; xarxes socials; iniciació a la programació amb JavaScript; Google Drive; iniciació a la programació amb PHP; OpenOffice Calc i Maquinari i manteniment.

A més, les aules d’informàtica del Centre Urban i del Casal Jove disposen d’horari de tutoria i assessoria de cerca de treball en línia. Per a facilitar una correcta utilització del servei es recomana concertar cita prèvia amb una setmana d’antelació cridant al 964 28 21 22 o acudint en l’horari d’accés lliure.

Últimas noticias

Contenido relacionado