sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Jutjat estima la petició de la Universitat i ordena el desallotjament del Col·legi Major Luis Vives

El jutjat d’Instrucció número 2 de València ha estimat la petició de la Universitat de València i ha ordenat el desallotjament del Col·legi Major Lluís Vives, al que van accedir per la força diversos joves que des de fa més d’un mes romanen en l’edifici propietat de la institució acadèmica.

La instructora acorda així la mesura cautelar sol·licitada per la Universitat, que recentment va presentar un escrit en el Jutjat sol·licitant que s’oficiara a la Policia Judicial perquè es procedira al desallotjament de l’immoble situat en l’Avinguda Blasco Ibáñez de València, “ocupat sense autorització de la propietària”.

A petició de la Universitat, la jutgessa va dictar ahir l’acte en el qual va ordenar als agents “que procedisquen a desallotjar als ocupants que il·legalment es troben en l’immoble”, seu del Col·legi Major Lluís Vives.

En la mateixa resolució s’ordena que s’identifique a les persones que estiguen ocupant l’edifici en el moment del desallotjament i es requereix a la Universitat, com a propietària d’aquest, perquè “adopte les mesures pertinents per a evitar noves ocupacions” una vegada executat el desallotjament i recuperada la possessió del ben immoble.

Últimas noticias

Contenido relacionado