15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació programa reunions amb importants turoperadors en FITUR per a multiplicar les oportunitats del turisme provincial

La Diputació de Castelló ha preparat un complet programa de reunions amb importants turoperadors en FITUR per a multiplicar les oportunitats del turisme nacional i estranger en la província. Així, el Govern Provincial ha activat tots els seus recursos i serà el propi president Moliner el que lidere una desena de trobades, als quals se sumaran els que tinga el vicepresident provincial, Andrés Martínez i els propis tècnics del Patronat Provincial de Turisme. Amb açò, l’equip de la Diputació mantindrà actiu de dimecres a divendres el stand de la província en la part professional, amb reunions, presentacions de producte i de municipis i demostracions gastronòmiques que se succeiran també fins al cap de setmana quan la fira obri les seues portes al públic en general. L’objectiu, no desaprofitar ni una de les oportunitats que brinda al turisme provincial la que està considerada la fira turística més important d’Espanya i entre les més prestigioses del món.

El vicepresident Martínez ha explicat que “el pla de treball de FITUR té com a únic objectiu multiplicar les oportunitats del turisme nacional i estranger en els municipis de Castelló, i crear més llocs de treball en el sector. Les reunions estan programades d’acord a les peticions que el propi sector turístic de la província ens fa, i també d’acord a les potencialitats que té la nostra destinació per a no deixar escapar ni una d’elles”.

En aqueix sentit, en els tres dies dirigits al públic professional està previst que el personal de la Diputació mantinga prop d’una cinquantena de trobades de treball dirigits a ajudar al sector a tancar acords perquè companyies de tot tipus interessades a operar a Castelló es decidisquen a fer-ho. Aqueixes trobades serviran també per a ajudar als ajuntaments i empresaris a donar visibilitat al seu producte turístic, tal com ocorre en el cas de diversos productes, però especialment en el turisme de sol i platja, en el turisme rural i en el turisme actiu i esportiu.

Martínez s’ha referit al turisme nacional també com una de les prioritats, ja que actualment representa el 80% de viatgers a la província. “No baixem la guàrdia per a seguir sent la destinació favorita de molts visitants de la pròpia Comunitat Valenciana, de Catalunya, Aragó i zones del nord de la península. Seguir millorant el nostre posicionament és prioritari, per aquest motiu moltes de les reunions s’han centraran en açò, encara que comptem amb més consolidació que amb els nous mercats estrangers que volem obrir. Tots els nostres esforços es dirigiran al fet que vengen més turistes, amb millors condicions, i més repercussió econòmica”.

Intens ritme de treball amb reunions i presentacions professionals
Part important del ritme de treball de tècnics i polítics de Diputació i ajuntaments seran les múltiples presentacions que es realitzaran en les instal·lacions del stand de la província. Actes que permetran conèixer de primera mà les iniciatives turístiques al públic professional per part dels municipis de la província.

Aqueixes presentacions, unides a les demostracions culinàries o Showcookings que acollirà aquest espai expositiu, conformen la part més cridanera d’una edició de FITUR en la qual les reunions de treball per a tancar contractes seran les protagonistes.

Últimas noticias

Contenido relacionado