martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fira de Teatre Breu La Ravaler tanca amb 2000 espectadors

La Fira de Teatre Breu La Ravalera ha repetit l’èxit de la primera edició, tornant a esgotar totes les entrades posades a la venda. Durant els passats dies 19, 20 i 21 de novembre es va celebrar a Castelló aquesta fira, on el públic va poder gaudir de cinc peces de microteatre representades en cinc espais emblemàtics de Castelló com son la Casa de la Marquesa, la Casa dels Orfes, el Casino Antic, l’Ermita de Sant Nicolau i la Casa Pairal dels Pardo.

Les peces de microteatre van ser creades expressament per a ser representades en la Fira de Teatre Breu La Ravalera. Les companyies que crearen aquestes obres teatrals, totes de Castelló o els seus voltants, van ser: La Inestable, Joc de Dames, Teatre de Caixó, La Medusa i La Ravalera.

Durant els tres dies de celebració d’aquesta segona edició de La Ravalera, prop de 2.000 persones van poder gaudir de les obres teatrals. Així, des de l’organització s’han mostrat molt satisfets tant per l’èxit de públic com per la acollida que ha tingut la proposta i ja han avançat que han començat a treballar en la preparació d’una nova edició per a la primavera de 2016.

Últimas noticias

Contenido relacionado