domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La residència de la tercera edat d’Almassora incorpora a un nou professional sanitari

La residència de la tercera edat d’Almassora ha ampliat la plantilla de personal sanitari amb la contractació d’un auxiliar d’infermeria a jornada completa, que treballarà en el centre durant els pròxims sis mesos. Transcorregut aquest temps, l’adreça de la residència valorarà el servei prestat i plantejarà la consolidació de la plaça si fóra necessari.

Aquesta nova contractació s’ha realitzat a través de la borsa de treball sobre la base de la qual el centre, que compta amb un pressupost anual d’1,2 milions d’euros, disposa de tot el seu personal. Dels 49 treballadors que formen la plantilla, 31 són personal laboral i 18 personal laboral de durada limitada. Durant el període estival aquesta xifra va superar els 50 treballadors, a causa que la residència va haver de cobrir les vacances amb noves incorporacions.

L’auxiliar d’infermeria estarà destinat a cobrir els serveis oferits pel centre de dia amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei que es presta als residents. Amb aquesta incorporació la residència reforçarà els torns d’atenció directa en la sala que, “abans la millora era solament els dies laborables i ara el reforç incrementa l’atenció diària i afecta a tots els dies de la setmana inclosos festius i caps de setmana” tal com ha informat la direcció del centre. La regidora de Benestar Social i Sanitat, Diana Belliure, ha afegit que la voluntat de l’equip de govern és “retornar la dignitat als serveis públics i respondre als nous reptes que planteja la residència en assumir l’atenció de, cada vegada, més persones majors amb altes dependències”.

Una nova treballadora social des de l’1 de febrer

El passat mes d’octubre el consistori va anunciar la creació d’una borsa de treballadors socials per a la qual al seu tancament el 2 de novembre, havia rebut 57 sol·licituds. Després d’un procés de baremació dels candidats que ha avaluat la seua experiència prèvia en llocs similars i la seua formació com a treballadors socials i complementària, entre altres aspectes, la professional seleccionada s’incorporarà a la plantilla el pròxim 1 de febrer.

Últimas noticias

Contenido relacionado