lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’activació adequada de mitjans per part del Consorci podria haver evitat la mort del ciclista a Borriol

Efectius del Consorci de Bombers han trobat avui el cadàver del ciclista desparegut ahir sobre les 13 hores, en la zona de María Gaetá, en creuar el riu Sec, en el municipi de Borriol.
CCOO denuncia que l’adreça del Consorci no va activar l’aparell d’urgències més proper, Benlloch, ni a tots els efectius d’Oropesa.
CCOO lamenta que el Consorci dispose de Parcs d’Emergències a Bell-lloc, Sant Mateu, Alcalá de Xivert, Vistabella, Aiòder, Eslida …(amb formació en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències i inclosa en el manual de pràctiques), tenint als treballadors en les seues bases a expectativa de servei.
Per a Luis Rubio, Diputat Provincial de Bombers, prevalen els criteris de amiguisme i de regalar hores extres a la Unitat UC de Voluntariat de Protecció Civil, abans que activar els criteris tècnics, com a proximitat, coneixement de la zona, formació i havent-hi personal en horari laboral sense cap sobrecost en el servei i amb una major eficiència.
Hem de lamentar que si des del minut un s’haguera activat a tot l’operatiu disponible d’emergències, possiblement la família no hauria de denunciar i lamentar aquest dramàtic succés.

Últimas noticias

Contenido relacionado