martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament d’Almenara incentivà la donació amb un descompte del 25% al trimestre en tallers educatius, culturals o esportius

Més de 60 persones van acudir dilluns passat a donar sang en la localitat d’Almenara dins de la crida especial que per a aquesta ocasió havia realitzat l’Ajuntament d’Almenara juntament amb el Centre de Transfusions donades les necessitats existents. En aquest cas el regidor Lorenzo Vicent ha agraït “la participació dels veïns i veïnes en aquesta donació, ja que hem duplicat la mitjana habitual de cada vegada que vénen els equips del Centre de Transfusions a la localitat, amb el que estem molt agraïts per la col·laboració en la donació de sang, tota una necessitat”.

En aquest cas, des de l’Ajuntament d’Almenara, tal com explica el regidor Lorenzo Vicent, “hem volgut incentivar les donacions i per açò els veïns o veïnes que han acudit a la donació obtindran un descompte del 25% en el preu de les activitats i cursos esportius que organitza directament el consistori o bé en tota la gamma de cursos de caràcter educatiu o cultural que es realitzen en el Centre FPA Paulo Freire“. Aquest descompte seria valedor per al primer trimestre de 2018, en cas que desitgen obtenir-ho, estant ja inscrits o apuntant-se para aquest trimestre.

Des del consistori s’assenyala que la col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana continuarà en 2018 realitzant altres iniciatives que fomenten les donacions.

Últimas noticias

Contenido relacionado