martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament de Betxí organitza una jornada per ensenyar els joves les eixides professionals dels drons

Que els drons estan de moda és evident. Però el que potser no s’hagin aturat a pensar és per què serveixen més de per que és obvi: que tots es fixin en nosaltres. Doncs bé, les aeronaus tripulades de forma remota, conegudes comunament com drons, poden convertir-se en una eixida laboral i professional per algun dels alumnes que ha assistit a una xerrada a l’Institut i Educació Secundària de Betxí.

La jornada ha estat organitzada per les regidories de Serveis Socials (Susana Ferrandis) i Joventut Mireia Martín). L’encarregat de la ponència ha estat Ramir Lanau, que és pilot oficial de drons i fundador de l’empresa Aerial Productions.

La conferència, que estava dirigida a alumnes de primer i segon curs de Batxillerat de Betxí, s’ha centrat en “ensenyar als joves les moltes aplicacions que avui en dia fan ús d’aquest tipus d’aeronaus i explicar-los per a què es poden utilitzar aquests aparells , des pel control dels incendis forestals, passant per l’agricultura o la construcció “, ha destacat l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, que ha assistit a la xerrada junt amb la regidora de Joventut, Mireia Martín.

Martín, per la seva banda, ha subratllat que l’ús de drons “està cada vegada més present en la vida quotidiana, sobretot, de la gent jove. I no només és un instrument per a l’oci sinó que també constitueix una carrera professional”. Tant l’alcalde com la regidora de Joventut han agraït al ponent les explicacions que ha donat als alumnes de l’IES “d’un tema sobre el qual encara queda molt per aprendre”, ha conclòs Remolar.

Últimas noticias

Contenido relacionado