jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament de Betxí prohibira als camions aparcar dins de la població quan comence a funcionar la CAMPA.

L’ajuntament de Betxí ha tramitat la modificació de l’ordenança de Trànsit per tindre-ho tot preparat a la posada en funcionament de la campa de camions que s’espera que siga efectiva a partir del mes de març. D’aquesta forma, el nou article 30 de l’ordenança municipal prohibirà a tots els vehicles pesats de més de 3500 kg estacionar dins del nucli urbà.

Així ho va explicar aquesta setmana l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, a tots els camioners betxinencs, en una reunió informativa que va comptar també amb la presència dels representants de la Cooperativa Agrícola de Betxí, que serà qui gestionarà la campa durant els pròxims anys. En la trobada, Remolar va explicar el full de ruta dissenyada per als pròxims mesos. Així, va exposar que “la modificació es farà efectiva la pròxima setmana, tot i que no s’aplicarà fins que no es pose en funcionament el pàrquing de camions”.

En aquest sentit, Remolar va explicar que encara queda per resoldre’s el tema ambiental, que depén de Conselleria i que s’espera que estiga aprovat “a finals de febrer”. D’aquesta forma, amb la infraestructura ja acabada, “tant la campa com la nova ordenança podrien activar-se a partir del mes de març”.

En la reunió també es van explicar els detalls tècnics amb què comptarà el nou aparcament de camions, especialment pel que fa a la seguretat. Així, es va exposar que s’instal·laran càmeres perimetrals d’última generació per evitar els possibles robatoris. La infraestructura, que tindrà 8.000 metres quadrants, podrà albergar fins a un màxim de 51 camions, i comptarà també amb un sortidor de gasoil per als grans vehicles.

Últimas noticias

Contenido relacionado