02:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament millorarà els accessos als habitatges de l’entorn del carrer Blasco Ibáñez

El regidor d’obres, Clemente Martín, ha anunciat la voluntat de començar en els pròxims mesos amb una de les reclamacions veïnals de l’entorn del Quadre de Santiago. Els veïns del carrer Blasco Ibáñez han sol·licitat l’arranjament dels accessos als seus habitatges que es troben en males condicions.

Martín ha explicat que “la renovació total d’aquests carrers es realitzarà amb la urbanització de tota l’àrea i per açò no podem realitzar ara la urbanització, però l’ajuntament si ha de vetlar perquè els accessos són dignes i els veïns no tinguen problemes quan es produeixen pluges, per exemple”.

Els treballs consistiran en una reparació del ferm, aplanant el terreny per a evitar els desnivells i una millora el ferm del carrer. Aquestes tasques es complementaran amb les pròpies del manteniment que els mateixos veïns realitzen de manera habitual, la qual cosa permetrà que els accessos no generen guals ni tolls de grans dimensions.

El regidor d’obres ha destacat que “aquestes reparacions s’iniciaran quan el nou pressupost municipal estiga en marxa i puguem destinar una xicoteta inversió a realitzar aquests treballs que han sigut molt reivindicats pels veïns de la zona que a més, són residents durant tot l’any en aquests habitatges i es mereixen un millor servei”.

Últimas noticias

Contenido relacionado