06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Nules trau a licitació les obres de reforma del poliesportiu municipal

L’Ajuntament de Nules trau a licitació la contractació per a dur a terme les obres de reforma del poliesportiu municipal amb un pressupost base de licitació de 255.811,39 €.

Els interessats a presentar propostes tenen un termini de 26 dies naturals des que l’anunci de l’inici de la tramitació va ser publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) el 24 d’octubre. Per a obtindre més informació en relació amb aquest procediment cal posar-se en contacte amb el Departament de Contractació de l’Ajuntament de Nules.

“Es tracta d’un projecte centrat en l’accessibilitat de les instal·lacions, ja que en l’actualitat presenten moltes deficiències”, comenta el regidor d’Obres, Adrián Sorribes.

Així doncs, es modificaran els accessos de l’entrada principal; s’obriran finestres que donaran a la zona de joc; també es faran vàters nous; a més hi ha uns lavabos que en l’actualitat estan en desús per la seua grandària i es convertiran en magatzem per al material esportiu.

A més en la zona principal de les grades es modificarà l’accés, s’eliminaran les dues primeres files i es farà accessible, “aquesta actuació ens permetrà ampliar la zona de joc perquè entre dins la normativa i poder albergar partits oficials”, matisa Sorribes.

També s’instal·laran dos ascensors; es canviarà la lona actual i el paviment, i es posaran mesures de protecció antiincendis en tot l’edifici; entre d’altres.

 

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado