16:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’alcaldessa de Benicarló presidirà el Consell del Departament de Salut de Vinaròs

La Junta General Ordinària del Consell de Salut del Departament de Salut de Vinaròs ja ha escollit els nous càrrecs. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha estat elegida presidenta, mentre que l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, exercirà com a vicepresident. Segons ha explicat l’alcaldessa, «assumisc aquest càrrec amb moltes ganes de treballar bàsicament en dues línies: millorar el funcionament de la sanitat en general i reduir les llistes d’espera, sempre en el marc de les nostres competències».

El Consell de Salut del Departament de Vinaròs està concebut com un òrgan de participació comunitària per a la consulta i seguiment de la gestió del Sistema Valencià de Salut en el seu àmbit territorial i està format per cinc membres de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, tres representants d’ajuntaments i representants d’organitzacions empresarials, sindicals, de consumidors, de pacients i del col·legi professional sanitari.

Sobre les funcions, el Consell de Salut té potestat per a promoure la participació ciutadana en el departament de salut, formular propostes destinades a millorar el sistema sanitari i traslladar iniciatives dels diferents sectors i col·lectius socials, entre d’altres.

Últimas noticias

Contenido relacionado