domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Amics amb l’esport d’elit de Castelló

La setmana passada en la Universitat Jaume I de Castelló i dins d’una activitat de la Càtedra EndaVant Vila-real CF es van reunir alguns dels millors esportistes de la província en diferents disciplines i que a més estan sota la col·laboració del club de primera divisió.

Aquesta exhibició va comptar amb la presència de Pablo Torrijos, actual subcampió d’Europa de triple salt; Roberto Bautista, número 25 del rànquing ATP de tennis; Pablo Herrera, plata olímpica a Atenes 2004, el migcampista del Vila-real CF Tomàs Pina i els jugadors del Amics, Victor Hidalgo i Alejandro Bortolussi; així com esportistes universitàries de les mateixes disciplines. A l’acte van acudir un gran nombre d’universitaris que van participar en les activitats en companyia dels diferents atletes, van rebre obsequis per part de l’UJI i participat en sorteigs de productes oficials de cada disciplina.

Els jugadors de l’Amics es van mostrar molt satisfets per la participació dels estudiants en l’activitat del bàsquet i es van reptar amb ells jugant un 3 contra 3, o en competicions de tir; per a finalment com la resta, sotmetre’s a les preguntes sobre la marxa del club.

Un gran acte que va posar l’esport en el primer plànol en un excepcional escenari com és la Universitat Jaume I.

Últimas noticias

Contenido relacionado