02:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’associació SOC presenta la campanya comercial “Ontinyent, m’enamores”

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC premiarà les compres als seus establiments associats amb la campanya “Ontinyent, m’enamores”, que estarà activa en les dates prèvies a Sant Valentí. L’Ajuntament d’Ontinyent col·labora amb una iniciativa que ha estat presentada hui pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, el President de SOC, Toni Molina, i el coordinador de l’associació, Enrique Mollà, qui explicaven que entre els clients que realitzen compres als comerços associats entre el 28 de gener i el 10 de febrer optaran a premis com ara 2 escapades de cap de setmana en pensió completa, un sopar, una sessió de perruqueria, un tractament facial o una sessió de maquillatge.

Pablo Úbeda agraïa a SOC “el seu treball per la dinamització comercial a la ciutat amb iniciatives com aquesta, que fan més atractiu a veïns i visitants optar per Ontinyent com a lloc on realitzar les seues compres”. Toni Molina i Enrique Mollà agraïen al seu torn el recolzament de l’Ajuntament i puntualitzaven que “el eslogan que hem emprat, “Ontinyent, m’enamores”, no es limita només a la festa de Sant Valentí. Volem donar a entendre que la ciutat enamora, que ací tenim serveis de tota classe a disposició tant dels nostres veïns i veïnes com de la gent d’altres localitats dels voltants”, manifestaven.

El sorteig dels premis es realitzarà el 10 de febrer a les 20:30 hores en les dependències de l’associació, avisant-se a les persones agraciades via telefònica i publicant els resultats en les xarxes socials. Els premis s’hauran de gaudir entre el 13 de febrer i el 5 de març d’enguany.

Últimas noticias

Contenido relacionado