domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Espai d’Igualtat d’Alfafar projectarà un documental en el qual han participat diverses dones del municipi.

El pròxim 25 de febrer en l’ Espai d’Igualtat d’Alfafar es projectarà el documental “Lletra de dóna” de Maribel Rocafull. En aquest curtmetratge participen dones d’Alfafar que de forma altruista han volgut formar part d’aquest reportatge.

Es tracta d’un documental en el qual deu dones narren les seues inquietuds i motivacions a l’hora d’escriure, una peça que mostra la realitat de les dones que escriuen habitualment.

L’autora explica que es va adonar que moltes d’elles escriuen però no comparteixen els seus relats per por o per vergonya. Es va adonar d’aquest fet en un Taller d’Escriptura Creativa de la Universitat Jaime I de Castelló i llavors va pensar a crear aquest curtmetratge.

Gràcies a ell vol normalitzar el fet de l’escriptura en tot tipus de dones, i demostrar que escriure no és un fet extraordinari que només puguen practicar persones amb formació literària o intel·lectual. L’escriptura és, per a algunes dones, una teràpia que els serveix per a expressar els seus sentiments.

El dia 8 de març es projectarà també en la UJI amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Des de l’Espai d’Igualtat d’ Alfafar s’aposta una vegada més per la igualtat, recolzant iniciatives com aquest documental.

Últimas noticias

Contenido relacionado