martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Institut Valencià de Cultura tanca la temporada a València amb una producció pròpia i espectacles de prestigi

L’Institut Valencià de Cultura presenta la seua programació per als teatres Principal i Rialto, amb la qual conclou la temporada 2016-2017 a la ciutat de València.

El Principal comença aquest trimestre amb la presència de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, que portarà a València l’obra de Lope de Vega ‘El perro del Hortelano’, dirigida per la directora de la companyia, Helena Pimenta, i interpretat per un elenc de catorze actors i actrius, serà del 20 al 23 d’abril.

Continuarà la programació al Principal amb ‘Marabunta’, de Guillem Albà, un ‘show de clown’ amb música en directe, que es podrà veure del 28 al 30 d’abril. Dins de la programació del ‘Festival 10 sentidos’, que enguany porta el lema ‘Por mayores’, es podrà veure l’espectacle de dansa ‘May B’ de la coreógrafa francesa Maguy Marin, que investiga sobre el moviment i els gestos amb una forta influència de l’absurd, l’actuació serà el divendres 5 de maig.

A continuació serà el torn de ‘Incendios’, l’obra de Wajdi Mouawad, uns dels grans èxits del teatre espanyol del darrer any, dirigit per Mario Gas i protagonitzada per Núria Espert. Les funcions de ‘Incendios’ seran de l’11 al 21 de maig.

I, a continuació, del 26 de maig al 4 de juny, podrem veure a l’escenari del carrer de les Barques ‘En la orilla’, l’obra teatral basada en la novel·la del mateix títol de Rafael Chirbes, Premi Nacional de Narrativa i de la Crítica en 2014. L’espectacle és una coproducció del Centre Dramàtic Nacional, K.Producciones, La Pavana/Diputació de València i Emilia Yagüe. Es tracta d’una àcida crítica dels valors que han regit la nostra societat en els darrers temps. Dirigida per Adolfo Fernández, està protagonitzada per César Sarachu i en el seu repartiment figura el valencià Rafael Calatayud.

Per tancar temporada, el Principal acollirà algunes de les representacions del Festival Internacional d’arts escèniques Tercera Setmana, que es celebrarà a València del 8 al 18 de juny.

Últimas noticias

Contenido relacionado