domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Llanos (VOX) advoca per la creació del xec escolar per a l’elecció de centre escolar

La candidata al congrés per VOX a Castelló de la Plana defén que hi ha un aspecte fonamental perquè el model educatiu complisca amb la seua funció merament educativa i no d’adoctrinament: “És, totalment imprescindible que l’Estat recupere les competències en matèria d’Ensenyament. Amb açò es garantirà que qualsevol alumne, independentment del lloc de residència, tinga accés a una educació essencial per al futur del seu desenvolupament personal”
Encara que per a Llanos Massó, el punt clau per a açò és que tot ha de basar-se en la llibertat que tots els pares han de tenir d’elecció del Centre Escolar en done volen que els seus fills cursen els seus estudis. “Per a açò és, totalment indispensable, la creació del xec escolar, que garantirà, de manera plena, el poder de decisió de les famílies”
[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Dins del nostre programa electoral tenen cabuda a Ensenyament públic, la concertada, la privada i la diferenciada. Açò garantirà el dret a la llibertat d’elecció del centre escolar, en funció de les seues creences, interessos, valors i necessitats”[/pullquote]

Últimas noticias

Contenido relacionado